sobota 16. srpna 2014

Gabrielovo peklo

Autor: Sylvain Reynard

Kniha: Gabrielovo inferno

Žánr: erotika, romantika

Anotace: Profesor Gabriel Emerson je ve dne uznávaným specialistou na Danteho, v noci se změní na šelmu zmítanou erotickými touhami a téměř zvířecími pudy. Aby dostal vše, co chce, využívá svého neuvěřitelného šarmu a skvělého vzhledu, pod kterým se ovšem skrývá temná minulost a prázdnota. Pak se v jeho životě objeví studentka Julia a s ní i svádění, zakázaná láska a možná i vykoupení z Gabrielova osobního pekla…

 

 

 

 

Moje hodnocení: Julia se kvůli špatné finanční situaci rozhodne studovat v Kanadě na univerzitě v Torontu. Jejím profesorem je právě Gabriel, jenže ten ji od první chvíle nějak shazuje, zesměšňuje a pokořuje. A Julia jak se zdá vše trpělivě snáší.

Ani jeden z nich neměl nějak šťastné dětství a dospívání. A to se odráží hlavně na Gabrielovi. Nyní je Gabriel uznávaným profesorem a díky svému otci, kterého nikdy nepoznal, je i velmi bohatý. Nosí značkové oblečení i doplňky a Julií, která je chudá a nemá peníze nazbyt, jaksi pohrdá. 
Julie je do Gabriela zamilovaná ještě dřív, než ho pozná osobně a to díky fotce její nejlepší kamarádky, která je Gabrielovou sestrou.

Gabrielovo inferno - e-kniha
Jejich první setkání proběhne právě v domě Gabriela a to v době, kdy je Julii sedmnáct let a stráví spolu noc v sadu jeho rodičů, ale samozřejmě ve vší počestnosti, jenže jak se nyní zdá, Gabriel se na jejich setkání vůbec nepamatuje. 

Jednou musí Julia Gabriela "zachránit" z restaurace, je totiž hodně opilý a tak jej zaveze domů a celou noc se o něj stará. Už to vypadá, že ji Gabriel poznává, ale ráno, když ji objeví ve svém bytě ji vynadá a opět ji poníží. Julia se tady vzdává své naděje, že by kdy mohli být spolu. Jak se dveře výtahu za Julií zavírají, tu dojde Gabriel poznání, ale je pozdě, Julia už po něm nic nechce.
Gabriel se bude snažit Julii omluvit a získat ji zpět. Pomalu se budou opět sbližovat a kousek po kousku si budou odhalovat před sebou svá tajemství.

I když by se mělo jednat o erotickou romanci, z erotiky tady toho moc nenajdete, až ke konci knihy pár stránek. Tak si tak tajně doufám, že se to v druhém díle trochu zlepší.
Byla jsem moc zvědavá na tuto knihu. Nebe x peklo, světlo x tma, dobro x zlo a hlavně tajemství, která ukrývají hlavní hrdinové. Kniha se mi líbila, samozřejmě jsem měla pár výhrad, ale celkově hodnotím knihu velmi pozitivně a už se těším na další díl.

Žádné komentáře:

Okomentovat