úterý 7. října 2014

Gabrielův očistec

Autor: Sylvain Reynard

Kniha: Gabrielův očistec

Žánr: erotika, romance

Anotace: Po citovém pekle, kterým si museli projít, aby mohli být Gabriel Emerson a Julia Mitchellová spolu, si konečně užívají jeden druhého. Během romantické dovolené v Itálii Gabriel Julii zasvěcuje nejen do méně známých oblastí renesančního umění, ale i do tajů smyslového a tělesného potěšení. Po návratu do univerzitního prostředí se však štěstí změní v očistec a oba musí začít o svou lásku znovu bojovat – s žárlivým ex-partnerem, s univerzitními pravidly, s nepřejícími kolegy a studenty.

 

 

 Moje hodnocení:V druhém pokračování série Hříšné odstíny vášně se s Gabrielem a Julii setkáváme v Itálii, kde má Gabriel přednášku a kde spolu tráví čas. Ale abyste čekali, že se celou dobu knihy budou mít dobře, nikdo je nebude soudit za jejich vztah a nikdo si nebude myslet, že Gabriel využil Julii na sex a Julia se dopracovala k dobrým známkám právě výměnou za sex, tak to se pletete......

Uni Toronto, kde Gabriel vyučuje a Julia je studentkou

....ale na tu špatnou část si budete muset chvíli počkat. Julie a Gabriel spolu tráví krásné chvíle v Itálii, kde nejen poznávají její krásy, ale kde většinu času tráví v hotelovém apartmá v útulné postýlce, sprše,balkónu,......... Když se ale na Gabrielově přednášce o Julien zajímá jeden profesor, Gabriela to tak rozzlobí, že nejenže oznámí že Julia je jeho snoubenka, ale ještě si ji snaží podmanit sexem za nějakou sochou. A právě to, že nazve Julien svou snoubenkou rozpoutá koloběh podezření, vyšetřování a i pomluv. Jelikož onen profesor zná jednu sudentkou, která studuje na stejné škole jako Julia. No a o koho jiného by se mohlo jednat, než o velmi zkaženou a sex využívající Christinu. To ona podá podnět k vyšetřování........a právě to může ohrozit jak bodoucnost Julian na Hrvardu, tak i samotného Gabriela.

Univerzita Harvard

 Mně se tato kniha moc líbila, sice o trochu míň, než první díl série, ale i tak. Kniha je nabitá emocemi, láskou, Gabrielovou touho ovládat Julii pře sex, ale nebojte, budou to řešit u psychologa. :-)

Táto kniha má spoustu dějových zvratů, a taky změny povahy, jak se z arogantního a namyšleného Gabriela stává dokonalý a láskou posledlý muž. Takže pokud fandíte dvojici Gabriel a Julia, musíte se obrnit před zklamáním.....ne vždy vše dopadne tak, jak by jste si představovali.....nebo Vás tady tak trochu balamutím? No, to už se dočtete v knize Gabrielův očistec a že to bude pořádný očistec.

Hodnocení v %: 85%

Žádné komentáře:

Okomentovat